Surf Sea ’n Soul

ouddorp

NIEUWS:
De zondagtryout van Surf Sea ’n Soul was een succes! Bekijk hieronder video.

Zondagtryout Surf Sea ’n Soul 

Relaxfeest
Zondag 2 juli 2017 beleefden we de microversie van Surf Sea ’n Soul. We combineren (surf)sport (suppen), natuur (strand/bos/duinen Goeree-Overflakkee) en mindfulness (meditatie/yoga) en een heerlijke massage tot één groot relaxfeest.

We zijn op een gezellige camping in Ouddorp (De Klepperstee), waar een gedeelte van het terrein voor ons gereserveerd is. In de grote tent hebben we onze meditatieruimte ingericht. We hebben een professionele keukentent, een heerlijke loungeruimte en de buitenlucht tot onze beschikking. En: het zonnetje schijnt! Wat wil je nog meer?

Ook Daisy van Home of Daisies was er bij! Check hieronder haar belevenissen tijdens de zondagtryout Surf Sea ’n Soul:

Surf Sea ’n Soul | € 299 voorjaar 2018

Surf Sea ’n Soul is een heerlijke mix van (surf)sport (suppen,/golfsurfen/fietsen/ wandelen), natuur (strand/bos/duinen Goeree-Overflakkee) en mindfulness (meditatie/yoga/massage). Samen met jezelf en met anderen. Je hoeft trouwens geen ervaren supper/ervaren golfsurfer/yogi/of meditatiegoeroe te zijn!

Je overnachting beleef je back to basic op een mooie camping in Ouddorp, waar een gedeelte van het terrein voor ons gereserveerd is. Hier hebben we gezellige tenten, keuken, heerlijke loungeruimte en de buitenlucht tot onze beschikking.

Het Surf Sea ’n Soul Weekend gaat door bij een minimum van 10 deelnemers.

Interesse?  Volg ons via onze site, facebookpagina, twitter of op instagram voor meer info en vanaf wanneer te boeken. Je kunt ook altijd een mail sturen dan houden wij jou op de hoogte!

 

Voorbereidingen deel 3 alweer: meet Phil, onze Surf Sea ’n Soul Masseur 🙂

Wij zijn nu hard bezig met de opbouw van onze back to basic locatie:

Deze video maakten we toen we begin dit jaar de locatie gingen bekijken:

Op zaterdag 1 juli start de eerste Weekendtryout van Surf Sea ’n Soul. Tegen een kleine prijs kun je genieten van een weekend vol Surf Sea ’n Soul. Je boekt het weekend al voor € 69!

Boeken? Check onze boekingspagina, daar vind je alle informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *