Meditatie

Gedachten, piekeringen en afvinklijstjes die je de stilte in jezelf belemmeren: we kennen ze en zijn er aan gewend geraakt. Ze zorgen ervoor dat we het moment missen waar alles om draait: het nu. 

Leer en word echt stil
In onze wekelijkse meditatie sessies leer je je gedachten stil te krijgen. Je hoort zo de echte stilte in jezelf. Hierdoor word je rustig en helder.
Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat iemand die regelmatig mediteert, scherper en aandachtiger is. Ook ben je minder moe, minder angstig, kun je je beter concentreren en ontwikkel je een beter werkgeheugen.

Word vriendelijk en verdraagzaam
Wanneer je mediteert en daardoor rustiger wordt, sta je meer ontspannen in het leven. En sta jij ontspannen in het leven dan creëer je ruimte in jezelf om jezelf en je leven waar te nemen, zonder te oordelen. Je wordt zachter voor jezelf, je wordt vriendelijker en verdraagzamer naar de mensen om je heen. Kortom, je bent een fijner mens.

Verdiep
Wil je meer lezen over de thema’s van onze sessies, lees dan ons wekelijkse blog. Volg ZenZee blog en deel je ervaringen op social media.

Luister
Zelf je moment kiezen om te mediteren? Check dan onze gesproken meditaties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *